“A gyermek olyan, mint a pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más, mindegyik különleges, mindegyik gyönyörű.”

2018. április 11-én 10:00 – 11:30 –ig bölcsödei csalogatót tartunk, melyre szeretettel várjuk a leendő bölcsiseket. Ezen a napon a szülők betekinthetnek a bölcsödei csoportok életébe, megismerhetik a kisgyermek nevelőket. Részt vehetnek a napi tevékenységeinkben.

A mini bölcsőde 2017.11.01 napján indult két csoporttal: József A. utcai óvodában 6 fővel, Szentistváni utcai óvodában 7 fővel.

Szakképzett gondozónők végzik a gyermekek testi és szellemi nevelését. A gyermekeket 20 hetes kortól várjuk 3 éves korig SNI-s (speciális nevelési igényű) gyermekek esetén 4 éves korig. A gyermekek 7:00 – 17:00-ig tartózkodhatnak a bölcsödében. A kicsik életkori sajátosságaiknak megfelelő gondozásban részesülnek. Biztosítjuk számukra a változatos játékokat, programokat, interaktív foglalkozásokat. A foglalkozások kötetlenek, engedélyezett az egész napos szabad mozgástér, az udvari játékokkal is játszhatnak a gyermekek a számukra elkülönített helyen.

Napi négyszeri étkezést a központi konyha biztosítja, vállaljuk a tej és ételallergiás gyermekek ellátását is. Ebéd után 12:30 – 14:30 –ig nyugodt alvásidőt biztosítunk számukra. A gyermekek az alvásához szükséges saját tárgyaikat behozhatják a bölcsödébe. Nagy figyelmet fordítunk a jeles napok megünneplésére a szülők bevonásával: születésnap, névnap, farsang, gyermeknap, mikulás, karácsony.

Nyitottak vagyunk a szülők felé, fogadóórát tartunk és szülő csoportos beszélgetés keretén belül van lehetőség a problémák megtárgyalására. A gyermek fejlődéséről fogadóóra keretén belül van lehetőség tájékozódni. Minden héten csütörtökön a település gyermekorvosa ellátogat a bölcsibe.

Megszakítás