Házhoz menő üveggyűjtés

Tisztelt Ingatlantulajdonos!
Tájékoztatjuk, hogy 2017. áprilisától tovább bővítjük a házhoz menő rendszerben gyűjthető hulladékok körét az üveghulladékkal. A jövőben havonta egyszer begyűjtjük a családi házaknál az ép öblös üveget, melyhez átlátszó „ÜVEGHULLADÉK” feliratú zsákot biztosítunk térítésmentesen.
Településükön az első üveggyűjtési nap: 2017. április 26. (szerda), ezt követően minden hónap utolsó szerdai napján gyűjtjük az üveghulladékot.

2017.               ápr.  máj.  jún.  júl.  aug.  szep.  okt.  nov.  dec.
gyűjtés
napja               26      31      28     26     30       27       25      29     20
Az első gyűjtéshez szükséges zsákot jelen tájékoztató levelünkkel egyidejűleg, a postaládában helyezik el munkatársaink, de bármilyen egyéb átlátszó hulladékgyűjtő zsákban is kihelyezhetik majd az üveghulladékot.
A gyűjtőzsákban az ép, egész sörös-, boros-, pezsgős-, befőttes-, és egyéb öblös üveget lehet gyűjteni.
A zsákban nem helyezhető el nem csomagolási üveghulladék (síküveg): ablaküveg, szélvédőüveg, zuhanykabin üveg stb., mert ezeket a hulladékokat Társaságunk nem szállítja el!
Kérjük, hogy törött öblös üveget se helyezzenek el a gyűjtőzsákban, mert azt munkatársaink munkavédelmi okokból szintén nem szállíthatják el!
Az üveghulladékkal teli zsákokat a meghatározott napokon reggel 7 óráig, az ingatlan elé közterületre, jól látható helyre kérjük kihelyezni. A megtelt zsákok helyett a szállítási napokon cserezsákokat biztosítunk.
A jövőbeni üveggyűjtési napokról honlapunkon az aktuális hulladéknaptárból tájékozódhat.
További kérdésekkel forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Központi ügyintézés helye: 3527 Miskolc, József Attila u. 65.
Telefon: +36 46 500-310/320 vagy 236 mellék.
ÉMRHK Nonprofit Kft.

Megszakítás