Tisztelt mezőkeresztesi időskorú lakosok!

Tájékoztatom Önöket és családtagjaikat az induló ingyenes állami jelzőrendszerről, a Gondosóráról.“A Gondosóra program egy országos jelzőrendszerre épül. Feladata, hogy a saját otthonukban élő idős emberek egy egyszerű eszköz segítségével kapcsolatba léphessenek az általuk előre megjelölt kontaktszeméllyel, aki baj esetén közvetlen és gyors támogatást, illetve megoldást nyújthat a problémájukra.”

A Gondosóra program részeként megvalósuló szolgáltatás és a jelzőeszköz ingyenes, és Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában. A programhoz alanyi jogon lehet csatlakozni minden 65. életévét betöltött magyar állampolgárnak, akik ingyenesen megkapják a jelzőeszközt.

A programban való részvételhez a következő linken:  https://gondosora.hu/   regisztrálni szükséges.

Bővebb információ a megadott linken található.

 Mezőkeresztesi Egyesített Szociális Intézmény (Mezőkeresztes, Táncsics M. u. 1.  Tel:  49/ 331-182 )  dolgozói  szükség esetén a regisztrációban segítséget nyújtanak, és bővebb információt adnak a szolgáltatásról.

                                                                      

                                                                                   Tisztelettel:  Bódizs-Antal Julianna

                                                                                                Mezőkeresztesi Egyesített                                                                                                   Szociális Intézmény intézményvezetője

Megszakítás