Örömmel tájékoztatjuk városunk lakóit, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség 100%-os anyagi támogatásával és helyi valamint környékbeli vállalkozások jelentős hozzájárulásával elkészült a labdarúgó pályánk pályavilágítása, automata öntöző rendszere és új cserepadok kerültek beépítésre.

Sportegyesületünk ezúton is szeretné megköszönni Országgyűlési képviselőnknek, Tállai András államtitkár Úrnak a fejlesztések megvalósulásához nyújtott igen jelentős segítségét és városunk Önkormányzatának támogatását.

Külön köszönjük a Borsod Földgép kft, Centrál kft, Forgakon kft, Hungarofék kft valamint ifj. Bogárdi Ferenc, Deme András és cégcsoportja, Gulyás Tibor, Kertész József, ifj.Kozák Árpád, Palatics Attila Pónuzs János, ifj. Tóth Zoltán  társadalmi munkáját és jelentős anyagi támogatását

Az új beruházások bemutatására és átadó ünnepségére 2022.október 29-én 17:45 –kor kerül sor, melynek keretében Tállai András államtitkár úr mond beszédet és végzi el a 18:00-kor kezdődő

Mezőkeresztes VSE –BTE Felsőzsolca megyei I.osztályú felnőtt bajnoki mérkőzés kezdő rúgását.

A mérkőzés szünetében  sportegyesületünk utánpótlás csapatai , a mérkőzés után amatőrök  és öregfiúk léphetnek pályára  villanyfényes körülmények között  .

Az ünnepség és az első villanyfényes mérkőzés megtekintése ingyenes . A bajnoki mérkőzés után mindenki a pályára léphet.  Aki sportfelszerelést is hoz magával játszhat a 19:45-kor kezdődő barátságos mérkőzésen is.

                                                  Mezőkeresztes Városi Sportegyesület

Megszakítás