Mezőkeresztes Város Önkormányzatának Polgármesterétől
3441 Mezőkeresztes Dózsa György utca 30.
Tel: 49/530-100; Fax: 49/530-046; e-mail: hivatal@mezokeresztes.hu

 

LAKOSSÁGI ÉS PARTNERI
FELHÍVÁS

 

A Településképi Arculati Kézikönyv és a Településképi Rendelet
készítésének munkaközi tájékoztatási szakaszához

 

Ezúton tájékoztatom a Lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Mezőkeresztes Város Önkormányzata megbízásából- a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján – a Településképi Arculati Kézikönyvének és az új Településképi Rendeletének munkaközi tervezete elkészült.

A fenti dokumentumok tervezői ismertetése végett, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében az Önkormányzat

lakossági fórumot tart, melyre Tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: Mezőkeresztesi Művelődési Ház (3441 Mezőkeresztes Dózsa Gy. u. 16.)

Időpont:  2017. december 12. 1500 óra

A fórum keretében tájékoztatást adunk a kézikönyv és a rendelet tervezetével kapcsolatosan, arra vonatkozóan kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek szóban, illetve a fórum után 2017.december 20-ig írásban a Mezőkeresztesi Polgármesteri Hivatal (3441 Mezőkeresztes Dózsa Gy. u. 30.) címére vagy elektronikusan a hivatal@mezokeresztes.hu címre eljuttatva.

 

A kézikönyv megtekinthető a tak.lechnerkozpont.hu honlapon, illetve a mezokeresztes.hu honlapon és a Mezőkeresztesi Polgármesteri Hivatalban.

 

Az önkormányzat szeretettel vár minden érdeklődőt, a településért tenni akaró helyi lakost és vállalkozás, civil- és egyházi szervezet képviselőjét.

 

Mezőkeresztes, 2017. december 1.

 

Majoros János s.k.
polgármester

Megszakítás