Mezőkeresztes Város Önkormányzatának jegyzőjétől
3441 Mezőkeresztes Dózsa György utca 30.
Tel: 49/530-100; Fax: 49/530-046; e-mail: hivatal@mezokeresztes.hu

 TISZTELT MEZŐKERESZTESI LAKOSOK

A helyi rendeletek előkészítésében való társadalmi részvételről szóló 11/2011. (IX. 08.) számú önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) alapján a helyi önkormányzat képviselő – testülete által meghozott rendeleteket – azok elfogadása és kihirdetése előtt – társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

A társadalmi egyeztetés célja, hogy a véleményezési folyamatban a véleményeknek a lehető legszélesebb köre jelenjen meg. E célt szem előtt tartva a Önkormányzatunk hivatalos honlapján, a www.mezokeresztes.hu oldalon a továbbiakban meg fogjuk jeleníteni a rendelettervezeteket. A feltöltött dokumentumok az „Önkormányzat – Rendelet tervezetek” fülre kattintva érhetők el.

Véleményüket, hozzászólásaikat a „Városunk – Társalgó” menüpont alatt írhatják meg. Kérjük azonban, hogy csak a témához kapcsolódó, érdemi vitára alkalmas véleményeket osszák meg velünk.

A beérkezett javaslatokról, észrevételekről összefoglaló készül, amely a döntéshozó képviselő – testület elé történő terjesztéséről a jegyző gondoskodik.

Hallgassuk meg egymást, hiszen ezen döntések bennünket érintenek.


Mezőkeresztes, 2015. 06. 03.

Tóth Ábel sk.
jegyző